Projecten met impact

Projecten geven je energie

Wij werken trots aan tal van omvangrijke en uitdagende projecten in de fysieke leefomgeving, waarbij wij actief ondersteuning en begeleiding bieden aan opdrachtgevers. We zoeken daarbij naar de juiste match tussen adviseur en opdrachtgever en zetten zo samen de schouders eronder, praktisch en met enthousiasme. 

Meer weten? Hieronder is een aantal van onze projecten te zien waar onze adviseurs momenteel aan meewerken.

Toon mij
Strategisch omgevingsmanager

Stedin heeft de grote opgave om te zorgen dat haar klanten beschikken over een veilig en betrouwbaar gas- en elektriciteitsnetwerk. De komende jaren worden oude gietijzeren gasleidingen vervangen voor nieuwe leidingen, waar in de toekomst ook waterstof doorheen kan gaan. Ook wordt het elektriciteitskabels in de steden en dorpen verzwaard om te voorzien in een toekomstprove woon- en werkwijk.

Bekijk project
Omgevingsmanager GSM-R

ProRail stuurt de Nederlandse spoorweg naar een digitale toekomst met het European Rail Traffic Management System (ERTMS) om makkelijker en sneller met de trein de grens over te kunnen Om dit te facilitairen is er een stabiel GSM-R netwerk nodig. ProRail is na de drie grote welbekende telefoonproviders de vierde in Nederland. Dit netwerk wordt gebruikt voor communicatie tussen treinen en verkeersleiding. Om dit netwerk te verbeteren voor ERTMS zijn er 300 opstelpunten en 70 nieuwe masten nodig. Naast dat deze transitie de veiligheid en efficiëntie van het spoor verhoogt, stuiten de 40 meter hoge masten op weerstand van omwonenden.

Bekijk project
Risicomanager ProRail

Bij ProRail ben ik werkzaam als Risicoanalist op de afdeling Projecten. ProRail draagt zorg voor de aanleg en onderhoud van de Nederlandse spoorinfrastructuur en verbindt mensen, steden en bedrijven per spoor! ProRail maakt aangenaam reizen en duurzaam vervoer mogelijk en natuurlijk zorgen we ervoor dat op en om het spoor veilig is.

Bekijk project
Procesmanager bereikbaarheid

Als senior procesmanager draag ik de verantwoordelijkheid voor een reeks projecten die de integrale bereikbaarheid van Zaanstad Noord en verder de bereikbaarheid in het noordelijke deel van de Randstad beïnvloeden. Van mobiliteitsplannen tot snelwegverlengingen, deze initiatieven zijn cruciaal voor het anticiperen op toekomstige groei en het aanpakken van huidige knelpunten. Met een looptijd van een jaar, maar met sommige projecten die teruggaan tot 1980, is het doel helder: het verbeteren van de regionale toegankelijkheid. In een gebied dat steeds meer forensen aantrekt, is het cruciaal om politieke beloften om te zetten in tastbare actie en vertrouwen tussen gemeente en bewoners te herstellen.

Bekijk project